Home » Even voorstellen

Mijn naam is Demi Koldenhof. Ik ben 21 jaar oud en heb de opleiding Moderne Dans in Zutphen afgerond. Met deze opleiding ben ik getraind in allerlei verschillende dansstijlen. Denk hierbij aan Klassiek, Modern, Urban, Improvisatie en zo kan ik nog wel even doorgaan. Mijn passie ligt bij dans al vanaf mijn vierde. Ik vind het erg leuk dat ik deze passie kan doorgeven aan anderen. Daarom geef ik met plezier les aan kinderen van alle leeftijden. Zelf dans ik natuurlijk ook en dat doe ik momenteel bij Evolutio in Winterswijk. Ik heb er enorm veel zin in om aan de slag te gaan bij Dansstudio Move It. We gaan er een leuk seizoen van maken met een schitterende voorstelling!

Mijn naam is Nikki Ploeg, 25 jaar en in 2015 afgestudeerd aan de dansopleiding in Haarlem als uitvoerend dansdocent.

Tijdens mijn opleiding tot dansdocent heb ik op verschillende dansscholen, aan verschillende leeftijden dansles gegeven. In de zomer van 2017 heb ik een reeks dansworkshops verzorgd voor jong dementerende. 

Dansles geven is iets waar ik veel plezier in heb en wat ik combineer met mijn baan als logopedist.

Vol enthousiasme ben ik in 2016 Dansstudio Move It! begonnen en inmiddels is het leerlingaantal van 7 naar 41 kinderen gegaan! En dat is logisch ook, want zeg nou zelf; Everybody likes to move it!